Recepta de cuina, Com es fa – Xurros


Ingredients:

  • 250 ml. d’aigua
  • 250 grams de farina
  • 25 grams de mantega
  • Una cullerada sopera de sucre
  • Una culleradeta de llevat
  • Un polsim de sal
  • La ratlladura d’una llimona i unes gotes d’extracte de vainilla
  • Oli d’oliva suau per fregir o oli de gira-sol.

Preparació:

En un pot, posem l’aigua i afegim la mantega, la sal, el sucre, la ratlladura de la llimona i les gotes de vainilla.

Quan arrenqui el bull, retirem del foc i afegim la farina tamisada i el llevat i continuem remenant fins que veiem que la massa es va espessint, remenem fins que es desenganxi de les parets del pot.

Omplim una mànega pastissera i amb una boca arrissada per donar-li la forma, anem fent els xurros de la mida que vulguem.

En una paella amb abundant oli, anem fregint els xurros i quan estiguin daurats els traiem i els deixem en paper absorbent.

Afegim sucre per sobre.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
4
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

Comentaris 2

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. els xurros de tota la vida, ni llimona ni llevat ni vainilla.. això son aportacions d’autor de torn. es fan amb aigua, farina, sal. i potser, una una mica de llet en proporció per amorosir-los. i res de embolicar-los amb paper de diari com la foto! quina bestiesa!

També et pot agradar ...

Més CUINA

No et perdis