Recepta de Cuina, Com es fa – Xips de carxofa


9
5.3k shares, 9 points

Ingredients:

  • 2 o 3 carxofes
  • Oli d’oliva suau
  • Farina
  • Julivert
  • Una llimona
  • Sal

Preparació:

Preparem un bol amb aigua freda i unes branques de julivert o bé el suc d’una llimona.

Tallem les puntes de les carxofes i traiem les fulles més verdes amb les mans. Pelem també la tija i el seu voltant.

Amb un ganivet molt esmolat, tallem les carxofes com si fos en juliana, a làmines fines i immediatament les fiquem en el bol amb l’aigua, això evitarà que s’oxidin i es posin negres.

Afegim uns glaçons i les deixem una estona en aigua, una mitja hora. L’aigua freda amb el gel, farà que quedin més cruixents.

Escorrem les carxofes, les assequem amb paper de cuina i les enfarinem. Jo per no anar d’una per una enfarinant, agafo una bossa de plàstic i poso la farina, després les carxofes i vaig sacsejant la bossa.

En una paella o un cassó amb abundant oli ben calent, anem fregint-les, per tandes, fins que quedin daurades. Les traíem i les deixem escórrer en un colador amb paper absorbent.

Empolvorar-les amb la sal.


T'agrada? Compartiex-ho!

9
5.3k shares, 9 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
102
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
2
Em diverteix
M'agrada M'agrada
33
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
4
Em fascina

2 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  1. Bon dia, jo tinc un canal de vídeo a youtube amb mes de 13000 subscriptors i 2321846 reproduccions i us vull demanar permís per fer alguna recepta vostra per posar-la al meu canal on us faria propaganda com ara posar el vostre enllaç en els comentaris, si us sembla bé podem fer una prova