Ingredients:
- 250 grams de pastanagues crues i ratllades
- 250 grams de farina
- 7 grams de llevat en pols
- 125 ml. d’oli d’oliva suau
- 4 ous
- 200 grams de sucre
- Un pot petit de melmelada de préssec
- Sucre glaç per decorar
Preparació:
Triturem la pastanaga ratllada junt amb l’oli i reservem.
En un bol batrem els ous amb el sucre i anem afegint la pastanaga, a poc a poc i remenant contínuament, incorporem la farina i el llevat i barregem tot plegat.
Posem la barreja en un motlle engreixat amb mantega, el fiquem al forn, prèviament escalfat a 180 graus i el deixem coure entre 30 – 40 minuts. Per saber si està cuit, el punxem amb un escuradents o la punta d’un ganivet i si surt net, ja està fet.
El deixem refredar i el tallem horitzontalment per la meitat, el farcim de melmelada, tornem a tapar i el cobrim amb sucre glaç.