Recepta de cuina, Com es fa – Bunyols de bacallà


16
3k shares, 16 points

Ingredients:

  • 300 grams de morro de bacallà dessalat
  • Dos ous
  • Mig got de llet
  • 200 grams de farina
  • Dos grans d’all i una mica de julivert
  • Mig sobre de llevat en pols
  • Sal i oli d’oliva suau.

Preparació:

Fem una picada amb els alls i el julivert, desfem el bacallà i l’afegim a la picada, acabant de picar-ho tot junt amb la mà del morter.

Afegim els ous, remenem i incorporem la llet. Barregem la farina amb el llevat i l’anem afegint al bacallà. Ha de quedar una massa no molt compacta i esponjosa.

En un cassó o en la fregidora, posem abundant oli, quan estigui ben calent, amb dues culleres anem agafant la massa i la tirem a l’oli, ràpidament suraran i quan veiem que comencen a daurar-se, els traiem i els deixem escórrer en paper absorbent.


T'agrada? Compartiex-ho!

16
3k shares, 16 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
52
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
25
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
6
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.