Ingredients:
- 200 grams de mató
- 200 grams de mel
- 200 ml. d’aigua
- Un sobre de gelatina neutra
- Una branca de groselles
- Una pitaia.
Preparació:
El primer que hem de fer és preparar una gelatina de mel. Desfem el sobre de gelatina amb una mica de l’aigua i el reservem.
En un cassó posem la resta de l’aigua amb la mel i el posem al foc, remenant contínuament. Quan comenci a bullir, retirem del foc i afegim la gelatina que hem dissolt amb l’aigua. Remenem i deixem refredar. Un cop fred ho deixem reposar a la nevera un mínim de dues hores.
Un cop freda la gelatina, la tallem a daus molt petits, també la podem aixafar amb una forquilla.
Barregem el mató amb la gelatina de mel i amb l’ajuda d’un motlle, muntem el plat. Podem acompanyar-lo de qualsevol fruita o fruits secs. En aquest cas l’hem acompanyat de grosella i pitaia.