CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Timbal de mel i mató

Ingredients:

  • 200 grams de mató
  • 200 grams de mel
  • 200 ml. d’aigua
  • Un sobre de gelatina neutra
  • Una branca de groselles
  • Una pitaia.

Preparació:

El primer que hem de fer és preparar una gelatina de mel. Desfem el sobre de gelatina amb una mica de l’aigua i el reservem.

En un cassó posem la resta de l’aigua amb la mel i el posem al foc, remenant contínuament. Quan comenci a bullir, retirem del foc i afegim la gelatina que hem dissolt amb l’aigua. Remenem i deixem refredar. Un cop fred ho deixem reposar a la nevera un mínim de dues hores.

Un cop freda la gelatina, la tallem a daus molt petits, també la podem aixafar amb una forquilla.

Barregem el mató amb la gelatina de mel i amb l’ajuda d’un motlle, muntem el plat. Podem acompanyar-lo de qualsevol fruita o fruits secs. En aquest cas l’hem acompanyat de grosella i pitaia.

Tags: Mató, Mel

Notícies semblants: