Ingredients:
- Una galta de porc per persona
- Una ceba gran
- Dos grans d’all
- Dos tomàquets petits madurs
- Un got de brou de carn o pollastre
- Un full de llorer
- Una branqueta de farigola llimonera
- Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
En una cassola amb una mica d’oli, posem a rostir les galtes, prèviament salpebrades.
Quan estiguin daurades per les dues cares, afegim els alls sencers, amb la pell i aixafats i la ceba tallada en juliana. Quan la ceba s’hagi enrossit, afegim els tomàquets tallats a daus.
Un cop els tomàquets estiguin desfets, remenem i posem el llorer, la farigola i el brou. Ho deixem coure a foc lent una hora. Si cal, anem afegint una mica més de brou o aigua durant la cocció.
Al final, rectifiquem de sal. Servir acompanyada d’unes bones patates fregides (aqui teniu la recepta)