Recepta de Cuina, Com es fa – Pollastre a l’ast


-2
931 shares, -2 points

Ingredients:

  • Un pollastre sencer
  • Una llima o 1/2 llimona
  • Dos grans d’all
  • Un got de conyac
  • Una branca de romaní
  • Una branca de farigola llimonera
  • Un full de llorer
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Buidem i netegem el pollastre, també podem demanar que ens ho facin a la botiga. Socarrimem per si queda alguna ploma, l’untem amb oli i salpebrem, per dins i per fora.

El posem en una plata de forn i el farcim amb la llima o llimona, les herbes i els alls aixafats amb la pell.

Encenem el forn, dalt i baix, a 200 graus i fiquem el pollastre. Quan estigui daurat, anem regant amb el conyac. Depenent de la mida del pollastre, el deixarem fer una hora o hora i quart.

Retirem el pollastre i afegim una mica més de conyac a la plata i una mica d’aigua, deixem reduir i aboquem la salsa damunt el pollastre tallat a quarts.

Si teniu la vareta rostidora al forn, feu el mateix, però claveu el pollastre i tanqueu-lo amb fil de cuina perquè no caigui el farcit. Poseu una plata a sota i anar regant igualment amb el conyac.


T'agrada? Compartiex-ho!

-2
931 shares, -2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
12
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
8
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada