Recepta de Cuina, Com es fa – Empedrat de fesolets amb ventresca de tonyina


Ingredients:

  • 1/2 quilo de fesolets cuits
  • 200 grams de ventresca de tonyina en oli d’oliva
  • Dos pebrots del “piquillo
  • Olives variades
  • Oli d’oliva verge extra
  • Vinagre de poma (opcional)
  • Orenga (opcional)

Preparació:

En una font per servir a taula fem una amanida amb els fesolets, els pebrots tallats petits i la ventresca de tonyina.

Posem les olives i amanim amb l’oli de la ventresca i una mica més d’oli d’oliva verge extra. Si us agrada, podeu posar una mica de vinagre i espolsar una mica d’orenga pel damunt.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Més CUINA

No et perdis