Recepta de Cuina, Com es fa – Empedrat de fesolets amb ventresca de tonyina


0
353 shares

Ingredients:

  • 1/2 quilo de fesolets cuits
  • 200 grams de ventresca de tonyina en oli d’oliva
  • Dos pebrots del “piquillo
  • Olives variades
  • Oli d’oliva verge extra
  • Vinagre de poma (opcional)
  • Orenga (opcional)

Preparació:

En una font per servir a taula fem una amanida amb els fesolets, els pebrots tallats petits i la ventresca de tonyina.

Posem les olives i amanim amb l’oli de la ventresca i una mica més d’oli d’oliva verge extra. Si us agrada, podeu posar una mica de vinagre i espolsar una mica d’orenga pel damunt.


T'agrada? Compartiex-ho!

0
353 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
5
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada