Ingredients:
- 200 grams de llenties pardines cuites
- 75 grams de quinoa
- Una ceba dolça
- Un tomàquet d’amanir
- Un pebrot verd
- Un pebrot vermell
- Una culleradeta de curri
- Sal, oli d’oliva verge extra
- Favetes baby (opcional)
Preparació:
Posem la quinoa en un collador i la rentem fins que surti l’aigua clara, l’escorrem i la posem en una olla amb un pebrot verd tallat per la meitat i una culleradeta de curri.
La cobrim amb aigua, afegim la sal i deixem que bulli. Un cop comença a bullir, tapem l’olla, reduïm el foc i la deixem coure fins que hagi absorbit tota l’aigua, aproximadament de 10 a 15 minuts.
Un cop freda la quinoa, retirem el pebrot i l’afegim al bol on tenim les llenties preparades. Tallem la ceba, el tomàquet i el pebrot vermell a quadrats petis i els posem en una tassa, afegim la sal i l’oli, remenem tot bé i ho incorporem a l’amanida.
També es poden afegir unes favetes baby.