Recepta de Cuina, Com es fa – Llagostins arrebossats


Ingredients:

  • 1/2 quilo de llagostins
  • Un ou
  • Farina
  • Pa ratllat
  • Sal i oli d’oliva suau

Preparació:

Pelar els llagostins, deixant-los la cua i salar-los.

Enfarinar-los, passar-los per ou batut i arrebossar-los amb pa ratllat.

En una paella amb un dit d’oli, anar fregint els llagostins quan l’oli sigui ben calent. Quan estiguin daurats, treure’ls i deixar-los escórrer en paper absorbent.

Es poden servir sols o acompanyats d’una salsa o de llimona.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més CUINA

No et perdis