Recepta de Cuina, Com es fa – Pa xopat amb vi i sucre


Pa xopat amb vi i sucre

Els que ja teniu una edat segur que per berenar alguna vegada vàreu tastar el pa amb vi i sucre. És un dels berenars més característics i antics de la cuina catalana i que darrerament s’està perdent, però us convido a tastar-lo, segur que us agrada. Jo el declararia patrimoni immaterial, com la dieta mediterrània.

També era el berenar dels pobres, ja que només calia una llesca de pa, vi i sucre. Molts pastors quan guardaven els ramats, que sempre portaven el pa de pagès i la bóta de vi, ho feien per agafar forces per arribar a la nit a casa.

La recepta és molt senzilla:

Ingredients:

  • Llesques de pa
  • Vi negre
  • Sucre

Preparació:

Xopem les llesques de pa en vi negre fins que quedin ben impregnades, les col·loquem en un plat i aboquem el sucre pel damunt.

I res més a dir, només bon profit.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
66
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
25
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
4
m'entristeix
M'interesa M'interesa
6
M'interesa
Em fascina Em fascina
6
Em fascina

Comentaris 3

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més CUINA

No et perdis