El Bosc de les Creus


1
2.3k shares, 1 point

El Bosc de les Creus

El 26 de juliol de 2015 un bosc del municipi d’Òdena va patir un incendi forestal que es va produir entre les comarques de l’Anoia i el Bages, en total es van cremar més de 1200 hectàrees.

Un artista i bomber, Marc Sellarès que a la seva infantesa havia passat moltes estones en aquesta població, va sentir una profunda tristor per la pèrdua de tanta natura i va sentir la necessitat de fer alguna mena d’homenatge a la natura morta.

Va començar a agafar les branques dels arbres cremats i va començar a fer creus, aquest tipus de manifestació artística és conegut com a “land art“, l’art de la terra, l’art fet en el paisatge amb materials naturals.

Va passar un any col·locant creus i just un any després de l’incendi va ser inaugurat el 26 de juliol de 2016. Té 1293 creus, va posar una creu per cada hectàrea cremada, l’última es va col·locar el mateix dia de la inauguració i té 12 metres d’alçada.

Si voleu visitar-lo, l’accés és per la carretera B-1101.


T'agrada? Compartiex-ho!

1
2.3k shares, 1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
8
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
2
Em diverteix
M'agrada M'agrada
12
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
14
m'entristeix
M'interesa M'interesa
3
M'interesa
Em fascina Em fascina
13
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.