Recepta de Cuina, Com es fa – Amanida de cigrons amb fruites i verdures


Ingredients:

  • 400 grams de cigrons cuits
  • Dos tomàquets
  • Una ceba
  • Un pebrot vermell petit
  • Un mango
  • 10 grams de pinyons
  • Brots d’enciams variats
  • Sal, oli d’oliva verge extra i si us agrada una mica de vinagre de Mòdena.

Preparació:

Tallem totes les verdures a talls petits i el mango a talls una mica més grans.

En un bol, posem els cigrons, afegim les verdures i el mango, posem pel damunt els brots d’enciams i els pinyons.

Salem (no gaire, els cigrons cuits ja porten sal), amanim amb l’oli i el vinagre, remenem i ja està a punt.

Podem canviar el mango per pinya, maduixots, o altra fruita de temporada.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
4
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més CUINA

No et perdis