Recepta de Cuina, Com es fa – Calamar a la planxa


3
1k share, 3 points

Ingredients:

  • Un calamar gran
  • Dos grans d’all
  • Julivert
  • Una rodanxa de llimona
  • Sal en escames
  • Oli d’oliva verge extra
  • Una mica d’enciam per acompanyar.

Preparació:

Netejar el calamar, sense treure-li la pell, assecar-lo bé amb paper absorbent i fer-li uns talls en un dels costats, sense que arribin a traspassar a l’altre costat.

Posar un rajolí d’oli en una planxa i quan sigui ben calent, posem el calamar per la banda dels talls, quan estigui daurat, donar-li la volta i deixar-lo fer per aquest costat. No s’ha de deixar molta estona, si no quedarà dur, només volta i volta amb el foc molt fort.

Una mica abans d’acabar posem els alls tallats ben petits, una mica de julivert i un cop el traiem posem la sal.

Servir acompanyat d’una mica d’enciam i llimona.


T'agrada? Compartiex-ho!

3
1k share, 3 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
18
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
6
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
3
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada