CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Arròs melós amb calamars

Ingredients:

  • 400 grams d’arròs bomba
  • 1/2 quilo de calamars de mida mitjana
  • Una ceba
  • Un pebrot verd
  • Dos grans d’all
  • Julivert
  • Dos tomàquets madurs
  • Una culleradeta de pebre vermell dolç
  • Safrà
  • Un litre de brou de peix
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra

Preparació:

Rentar, netejar i tallar els calamars a trossos grans.

En una paellera o cassola gran, posar una mica d’oli i quan estigui ben calent aboquem els calamars, quan comencin a enrossir-se afegir la ceba tallada ben petita i deixar que es vagi fent uns cinc minuts, incorporar els dos grans d’alls amb el julivert, tot ben picat i el pebrot verd tallat ben petit i ho deixem uns 10 minuts a foc lent.

Salpebrem i afegim el safrà, la culleradeta de pebre vermell i els tomàquets ratllats. Deixem fer uns 5 minuts més.

Incorporem l’arròs, remenem perquè agafi color i afegim el brou de peix ben calent i deixem coure uns 20 minuts. Si cal, podem afegir una mica més de brou o aigua. Rectifiquem de sal i servim de seguida perquè no quedi ressec.

Tags: ARRÒS, Calamars

Notícies semblants: