5 de Juny – Dia Mundial del Medi Ambient


Avui celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient i des de M’Agrada Catalunya ens agradaria fer una reflexió sobre els residus que aportem els humans a la naturalesa. Només que aquest article fes pensar una mica i aconseguim que una ampolla de plàstic no vagi al mar, ens donarem per satisfets.

Sabeu que s’ha trobat una illa flotant en ple oceà, entre les costes de Xile i el Perú, no és que s’hagi descobert un nou món com va fer Colon l’any 1492, no, el que s’ha descobert és un nou territori, una illa formada per escombraries, de la dimensió d’un país com Colòmbia, que sura i sura damunt l’oceà, però que segurament ningú de nosaltres voldrà anar de vacances.

 

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Més NATURA

No et perdis