5 de Juny – Dia Mundial del Medi Ambient


0
30 shares

Avui celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient i des de M’Agrada Catalunya ens agradaria fer una reflexió sobre els residus que aportem els humans a la naturalesa. Només que aquest article fes pensar una mica i aconseguim que una ampolla de plàstic no vagi al mar, ens donarem per satisfets.

Sabeu que s’ha trobat una illa flotant en ple oceà, entre les costes de Xile i el Perú, no és que s’hagi descobert un nou món com va fer Colon l’any 1492, no, el que s’ha descobert és un nou territori, una illa formada per escombraries, de la dimensió d’un país com Colòmbia, que sura i sura damunt l’oceà, però que segurament ningú de nosaltres voldrà anar de vacances.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

0
30 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.