Recepta de Cuina, Com es fa – Ous farcits de pollastre


Ingredients:

  • Sis ous
  • Un pit de pollastre rostit o fet a la planxa
  • Sal, pebre negre
  • 80 grams de formatge emmental ratllat.

Ingredients per la Beixamel:

  • 20 grams de mantega
  • 20 grams de farina
  • 250 ml. de llet
  • Sal i pebre
  • Nou moscada

Preparació de la Beixamel:

En una paella, posem la mantega i quan estigui calenta afegim la farina, sense deixar de remenar perquè no faci grumolls. Anem posant la llet a poc a poc, sense parar de remenar. Salpebrem i ratllem una mica de nou moscada. Deixem que es vagi espessint remenant contínuament uns 10 minuts.

Preparació dels ous:

En un cassó amb aigua bullent fem coure els ous de 10 a 12 minuts.

Mentrestant anem picant el pollastre ben petit, com si anéssim a fer croquetes.

Un cop els ous estan freds, els pelem i els tallem per la meitat. Traiem el rovell i l’afegim al pollastre picat, remenem tot bé perquè el rovell es vagi desfent, salpebrem i posem dues o tres cullerades de salsa beixamel, ens ha de quedar una pasta fina i homogènia.

Preparem una safata de forn amb una capa de beixamel i farcim les clares dels ous amb la pasta, els anem col·locant a la safata cap per avall. Posem una capa de beixamel pel damunt i la cobrim amb formatge ratllat.

Ho deixem coure al forn, prèviament escalfat a 180 graus, de 7 a 10 minuts, que quedin ben gratinats.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
8
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
4
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
3
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més CUINA

No et perdis