Recepta de Cuina, Com es fa – Creps de salmó, crema de formatge i iogurt


Per fer les creps

Ingredients:

Dos ous sencers
Una cullerada petita de sal
375 ml. de llet sencera
125 grsde farina
Una cullerada gran d’oli d’oliva
Mantega per fregir-los.

Preparació:

Batre tots els ingredients menys la mantega, fins a obtenir una pasta molt fina.

Escalfar una paella, refregar un tros de mantega per tota la paella i quan sigui ben calent, posar dues cullerades grans de pasta, moure la paella perquè la pasta es reparteixi, com si féssim una truita.

S’ha de fer molt de pressa, perquè es crema aviat. Donar-li la volta per fer-la per l’altra banda. Treure i reservar-los.

Per fer el farcit

Ingredients:

150 grams de salmó fumat
Una terrina de formatge crema amb gust de salmó
Un iogurt natural
Un grapat de cibulet picat

Preparació:

Damunt el marbre de la cuina estenem paper film i posem una crep al damunt amb la cara més maca avall. El cobrim amb una capa de crema de formatge, posem el salmó a sobre, afegim una capa de iogurt i espolsem una mica de cibulet ben picat.

L’enrotllem, el tanquem amb el paper film i el deixem reposar a la nevera una 1/2 hora.

A l’hora de servir traiem el paper film i el tallem a rodanxes d’uns 2 cmsde gruix.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
3
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
3
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més CUINA

No et perdis