Ingredients:
- Una cua de rap d’1,5 kg, tallada a daus
- Un quilo de patates pelades i tallades no massa grans
- Una dotzena d’alls
- 1/2 quilo de tomàquets madurs
- Un got de vi blanc
- Un litre de brou de peix
- Una cullerada de pebre vermell dolç
- Julivert
- Sal i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
En una cassola posem l’oli i fregim els 12 alls tallats a làmines, un cop estiguin daurats, afegim els tomàquets ratllats i deixem que es vagi fent el sofregit a foc lent.
Un cop fet el sofregit, afegim el pebre vermell, un got de vi blanc i deixem que redueixi una mica. Incorporem el brou de peix i quan arrenqui el bull posem les patates i les deixem coure.
Salem el rap i una mica abans d’acabar la cocció de les patates, l’incorporem a la cassola i rectifiquem de sal. Al final espolsem una mica de julivert pel damunt.