Recepta de Cuina, Com es fa – Rap a l’all Cremat


2
1.1k shares, 2 points

Ingredients:

  • Una cua de rap d’1,5 kg, tallada a daus
  • Un quilo de patates pelades i tallades no massa grans
  • Una dotzena d’alls
  • 1/2 quilo de tomàquets madurs
  • Un got de vi blanc
  • Un litre de brou de peix
  • Una cullerada de pebre vermell dolç
  • Julivert
  • Sal i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

En una cassola posem l’oli i fregim els 12 alls tallats a làmines, un cop estiguin daurats, afegim els tomàquets ratllats i deixem que es vagi fent el sofregit a foc lent.

Un cop fet el sofregit, afegim el pebre vermell, un got de vi blanc i deixem que redueixi una mica. Incorporem el brou de peix i quan arrenqui el bull posem les patates i les deixem coure.

Salem el rap i una mica abans d’acabar la cocció de les patates, l’incorporem a la cassola i rectifiquem de sal. Al final espolsem una mica de julivert pel damunt.


T'agrada? Compartiex-ho!

2
1.1k shares, 2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
18
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
11
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
3
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada