Recepta de Cuina, Com es fa – Magdalenes casolanes


Ingredients:

  • 400 grams de farina
  • 300 grams de sucre
  • 5 ous
  • 300 ml. d’oli d’oliva suau
  • 120 ml. de llet sencera
  • 15 grams de llevat en pols
  • Una cullerada petita de canyella en pols
  • La ratlladura d’una llimona
  • Una cullerada petita de sal

Preparació:

En un bol posem la farina amb la canyella, el llevat i la sal.

En un altre bol barregem els ous i el sucre, fins que quedi una crema esponjosa, afegim la raspadura de la llimona, l’oli, la llet  i anem afegint a la farina a poc a poc, remenant contínuament perquè no es facin grumolls.

Amb aquesta massa, anem omplint els motlles de les magdalenes i les fiquem al forn, prèviament escalfat a 180 graus, de 25 a 30 minuts. Si voleu, es pot espolsar una mica de sucre pel damunt, abans de ficar al forn.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
18
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
4
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més CUINA

No et perdis