Recepta de Cuina, Com es fa – Sorbet de mojito


Ingredients:

  • 100 grams de sucre
  • 500 ml. d’aigua
  • 33 cl. de gasosa de llimona (una llauna de Sprite o Seven up)
  • 5 llimes
  • 50 grams de menta fresca
  • 80 ml de rom blanc
  • Una clara d’ou

Preparació:

Ratllem molt fi la pell de dues llimes i les reservem.

En un pot barregem el sucre amb l’aigua i la gasosa i el posem al foc, quan arrenqui el bull, afegim la pell ratllada de les llimes i els fulls de menta, reservant alguna per fer la decoració.

Ho retirem del foc, ho tapem i deixem que es refredi. Quan sigui fred el fiquem a la nevera una hora com a mínim.

El traiem de la nevera i el colem, estrenyent els fulls de la menta perquè deixin tot el seu sabor i les llencem.

Afegim el suc de les llimes, el rom i 5 fulls de menta ben picades. Remenem i el fiquem al congelador, almenys dues hores. El traiem del congelador, el remenem de nou i el tornem a ficar al congelador dues hores més.

Passades les dues hores, el traiem i el piquem amb l’ajuda d’una picadora d’aliments, junt amb la clara d’ou i ho congelem de nou fins que se solidifiqui.

El servim en boles o en un got o copa, acompanyat d’uns fulls de menta, una rodanxa de llima i un rajolí de rom pel damunt.

Aquest sorbet es pot guardar al congelador fins a 3 mesos.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més CUINA

No et perdis