CUINA

Com fer un bon Cremat per acompanyar una cantada d’Havaneres.

Rom Cremat

Ingredients:

  • Dos litres de rom negre
  • Quatre cullerades soperes de sucre
  • Una cullerada sopera de cafè en gra
  • Dues branques de canyella
  • La pell d’una llimona.

Preparació:

En una cassola de fang una mica fonda, posem el rom, la resta dels ingredients i ho escalfem una mica.

Retirem la cassola del foc i la col·loquem en el lloc on volem servir el cremat. Amb l’ajuda d’un cullerot metàl·lic (sobretot que no sigui de plàstic), agafem una mica del rom de la cassola i l’encenem. Amb molta cura, tombem una mica la cassola perquè s’encengui tot el rom i el deixem 10 minuts, remenant amb el cullerot fins que la flama vagi baixant d’intensitat.

Deixem reposar uns minuts i ja podem servir i escoltar les havaneres.

Tags: cremat

Notícies semblants: