CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Amanida amb Canelons de Tonyina

Ingredients:

  • 10 canelons
  • 200 grams de tonyina en oli d’oliva
  • Un ou dur (Fer bullir un ou en un pot amb aigua de 7 a 10 minuts)
  • Dos pebrots “del piquillo
  • 50 grams d’olives farcides d’anxoves
  • Un pot petit de maionesa
  • Enciam
  • Un tomàquet d’amanir
  • Formatge a daus petits
  • Orenga
  • Sal i oli d’oliva verge extra

Preparació:

En una olla amb aigua bullent fem les plaques dels canelons seguint el temps que indica la marca, aproximadament uns 15 minuts. Un cop fetes, les estenem damunt un drap net.

Mentrestant es fan els canelons, en un bol, posem la tonyina, les olives tallades petites i els pebrots igual de petits, afegim l’ou dur desfet amb una forquilla i dues cullerades soperes de maionesa. Remenem bé fins que quedi una pasta.

Amb aquesta pasta, farcim les plaques dels canelons i reservem.

Preparem una base d’enciam tallat petit, al voltant un tomàquet a rodanxes i posem una mica de formatge a daus petits. Amanim l’enciam amb sal i oli (vinagre opcional) i col·loquem els canelons tallats per la meitat al damunt.

Amb l’ajuda d’un pinzell de cuina, pintem els canelons amb maionesa i espolsem una mica d’orenga pel damunt.

Tags: Canelons, Tonyina

Notícies semblants: