Recepta de Cuina, Com es fa – Cruixent de patates fregides


-2
290 shares, -2 points

Ingredients:

  • Dues patates mitjanes
  • Un ou
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva suau.

Preparació:

Pelar, rentar les patates i tallar-les a bastonets molt fins, el que diem patates palla.

Posar abundant oli en una paella, el necessari perquè cobreixi les patates. Quan estigui calent posar les patates i deixar-les fregir fins que quedin daurades. Treure-les i deixar-les escórrer en paper absorbent.

Batre la clara d’ou fins que faci una mica d’escuma (el rovell el guardem) i afegir les patates, remenar perquè quedin ben mullades i posar una mica de sal i pebre.

En una paella amb un rajolí d’oli ben calent, posar les patates amb la clara i aplanar-les una mica, com si féssim una truita, deixar que es faci i donar-li la volta.

Són molt adients per acompanyar una samfaina o qualsevol plat de carn.


T'agrada? Compartiex-ho!

-2
290 shares, -2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
5
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
4
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada