Recepta de Cuina, Com es fa – Remenat d’ous amb salmó.


Ingredients:

Dos ous
50 grams de salmó fumat
Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Batre els ous i afegir una mica de sal i pebre.

En una paella antiadherent, posar dues cullerades d’oli i quan estigui calent abocar els ous batuts i baixar el foc.

Deixar que es vagin quallant sense parar de remenar. Quan ja estigui fet, tancar el foc i afegir els trossos de salmó, remenar i servir damunt una torrada de pa.

Sevir acompanyat d’una mica d’amanida i si no us agrada el salmó, es pot substituir per pernil dolç.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
3
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més CUINA

No et perdis