Sabeu on és la Botiga dels Picants?


Picants Curtidillo

A Barcelona hi ha una botiga dedicada únicament a vendre productes picants. Està situada a la Plaça Concòrdia, 11, en ple barri de les Corts de Barcelona.

Ara fa tot just un any que el propietari del restaurant Fragments Cafè, Ricard Feriche, un amant dels picants, va decidir obrir un petit “colmado” en el local del costat. Una botiga dedicada exclusivament al món del picant.

És una botiga, però també ofereixen degustacions en forma de tapes i entrepans, naturalment tots picants. És un lloc on posar a prova la nostra resistència a tots aquests productes.

La decoració també és molt sorprenent, en homenatge a què sempre associem els picants amb el color vermell, tot està decorat d’aquest color. No és un gran local i encara que sembli el contrari, pel seu color, és un lloc agradable i acollidor. Un lloc on experimentar.

Si busquem una salsa picant, a Picants Curtidillo segur que la trobarem. Tenen una de les salses més picants del món, la Naga de Mic‘s Chilli.

Un lloc curiós pels amants del picant.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
3
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
10
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
3
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Més CURIOSITATS

No et perdis