Festa Major de Gràcia 2018 – Programa d’activitats.


2
692 shares, 2 points

Cartell Oficial de la Festa Major de Gràcia, obra de Mónica Toledo Guzmán.

Ja queden pocs dies per donar el toc de sortida d’una de les festes més importants de Barcelona, la Festa Major de Gràcia.

Durant set dies el barri de Gràcia omple els carrers de colors. Molts veïns treballen tot l’any preparant els objectes que faran servir en la decoració del seu carrer. Darrerament és costum utilitzar articles reciclats.

La Festa Major de Gràcia es va començar a celebrar l’any 1850 quan la vila de Gràcia es va independitzar de Barcelona, però poc va durar aquesta emancipació, just 47 anys, ja que l’any 1897 va tornar a ser annexionada a la Ciutat Comtal.

La Festa Major de Gràcia va ser declarada Festa Tradicional d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya i distingida amb la Creu de Sant Jordi.

Del 15 al 21 d’agost no us perdeu la festa dels colors. Més informació aquí: Programa Festa Major de Gràcia


T'agrada? Compartiex-ho!

2
692 shares, 2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
10
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
8
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada