CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Triangles de pasta de full farcits de poma i canyella

Ingredients:

  • Una làmina de pasta de full
  • Dues pomes no molt grans
  • 40 grams de sucre (millor si és sucre morè)
  • Dues culleradetes petites de canyella en pols
  • Ametlla laminada
  • Un rovell d’ou (la clara la reservem per un altre plat).

Preparació:

Pelar i tallar les pomes a trossets petis, posar-les en un bol, afegir el sucre, la canyella i remenar fins que quedin ben arrebossades.

Estendre la làmina de pasta de full i tallar-la en quadrats. Posar en un costat una o dues cullerades de poma i tancar, amb l’ajuda d’una forquilla, de forma que quedi triangular.

Pintar amb el rovell d’ou i afegir les ametlles laminades pel damunt.

Coure al forn, prèviament escalfat a 180 graus, uns 10 minuts, fins que quedi amb un color lleugerament daurat.

Tags: Pasta de full, poma

Notícies semblants: