Gràcia dóna pas a la Festa Major de Sants – Barcelona


Quan acaba la Festa Major de Gràcia, comença la Festa Major de Sants. Se celebra als voltants del 24 d’agost dia de Sant Bartomeu, patró de la vila de Sants.

Els seus carrers i places es veuran engalanades pels seus veïns. Cantades d’havaneres, aplec de sardanes, gegants, castellers, correfoc, fires, concerts musicals, etc. De tot això podeu gaudir a la Festa de Sants i si no us voleu perdre cap detall, teniu més informació i us podeu descarregar el programa complet aquí: Festa Major de Sants 2018

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Més FESTES

No et perdis