CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Rovellons amb all i julivert

Ingredients: (No posem quantitats, ja que dependrà dels rovellons que trobeu i vulgueu fer)

  • Rovellons
  • All i julivert
  • Una copa de conyac
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Amb un drap humit netegem els rovellons traient tota la terra que tinguin. És molt important perquè conservin el seu gust no rentar-los amb aigua, però avui en dia per precaució, un cop nets els passem per sota l’aixeta, mai deixar-los submergits en aigua.

Un cop nets els deixem en un escorredor i anem preparant els alls i el julivert, tot trinxat ben petit.

En una paella amb dues cullerades d’oli calent, posem els rovellons tallats a trossos i quan hagin tret tota l’aigua que tenen els bolets, salpebrem i deixem coure uns 5 minuts.

Incorporem la copa de conyac i flamegem. Un cop reduït afegim els alls i el julivert i deixem que es consumeixi tot el licor i l’aigua.

És un bon acompanyament de qualsevol carn o simplement com una tapa de vermut.

Pinetells
Tags: Rovellons

Notícies semblants: