Recepta de Cuina, Com es fa – Musclos farcits o Musclos Tigre


Ingredients:

  • Un quilo de musclos
  • Un pebrot verd
  • Un tomàquet
  • Una ceba
  • Tres grans d’all
  • Un got de vi blanc
  • Farina
  • Pa ratllat
  • Ou batut
  • Una fulla de llorer
  • Julivert
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva suau.

Ingredients per la Beixamel:

  • 20 grams de mantega
  • 20 grams de farina
  • 250 ml. de llet
  • Sal i pebre
  • Nou moscada

Preparació:

Rentem els musclos i els posem al foc en una cassola gran amb un got de vi blanc, una fulla de llorer i unes branques de julivert. Els tapem i els deixem fer al vapor fins que es vagin obrint.

Un cop oberts, retirem el musclo de la closca i els tallem amb unes tisores a trossets petits i reservem tant la carn com les closques.

En una paella amb una mica d’oli, fem un sofregit amb la ceba, el pebrot verd i els alls, tot picat ben petit. Quan la ceba estigui enrossida, afegim el tomàquet pelat i picat petit i deixem que es vagi fent a foc lent, fins que es redueixi el líquid.

Salpebrem i afegim la carn dels musclos, barregem, tastem, si cal, rectifiquem de sal i ho deixem coure un parell de minuts.

Per fer la beixamel, en una paella, posem la mantega i quan estigui calenta afegim la farina, sense deixar de remenar perquè no faci grumolls. Anem posant la llet a poc a poc, sense parar de remenar. Salpebrem i ratllem una mica de nou moscada. Deixem que es vagi espessint remenant contínuament uns 10 minuts.

Afegim la beixamel a la paella on tenim els musclos amb el sofregit, remenem i deixem dos minuts més al foc.

Omplim les closques dels musclos amb aquest farcit, els passem per farina, ou i pa ratllat.

Els fregim en oli ben calent fins que estiguin daurats i els deixem escórrer en paper absorbent.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Més CUINA

No et perdis