CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Espaguetis amb “pepperoni” 

Ingredients:

  • 350 grams d’espaguetis
  • 150 grams de “pepperoni
  • Una ceba
  • Un gra d’all
  • 200 grams de tomàquet fregit
  • Sis fulles d’alfàbrega fresca
  • 50 grams de parmesà ratllat
  • 10 o 12 tomàquets xerri
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

En una paella amb una mica d’oli fem un sofregit amb la ceba tallada ben petita. Quan estigui enrossida afegim el gra d’all trinxat i quan comenci a daurar-se incorporem el “pepperoni” tallat a tires, salpebrem i deixem fer uns dos minuts.

Afegim els tomàquets xerri sencers i el tomàquet fregit, ho deixem coure a foc lent uns 5 minuts, incorporem el formatge ratllat i les fulles d’alfàbrega trinxades petites.

En una olla amb abundant aigua bullent amb sal, posem els espaguetis i els deixem coure entre 10 i 12 minuts, els escorrem reservant un cullerot d’aigua que afegirem al sofregit.

Posem els espaguetis en cassola, afegim la salsa, remenem bé i per acabar els posem al foc 2 minuts.

Tags: Espaguetis, Pepperoni

Notícies semblants: