Ingredients:
- 350 grams d’espaguetis
- 150 grams de “pepperoni“
- Una ceba
- Un gra d’all
- 200 grams de tomàquet fregit
- Sis fulles d’alfàbrega fresca
- 50 grams de parmesà ratllat
- 10 o 12 tomàquets xerri
- Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
En una paella amb una mica d’oli fem un sofregit amb la ceba tallada ben petita. Quan estigui enrossida afegim el gra d’all trinxat i quan comenci a daurar-se incorporem el “pepperoni” tallat a tires, salpebrem i deixem fer uns dos minuts.
Afegim els tomàquets xerri sencers i el tomàquet fregit, ho deixem coure a foc lent uns 5 minuts, incorporem el formatge ratllat i les fulles d’alfàbrega trinxades petites.
En una olla amb abundant aigua bullent amb sal, posem els espaguetis i els deixem coure entre 10 i 12 minuts, els escorrem reservant un cullerot d’aigua que afegirem al sofregit.
Posem els espaguetis en cassola, afegim la salsa, remenem bé i per acabar els posem al foc 2 minuts.