CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Pastís de formatge

Ingredients:

  • 250 grams de formatge crema
  • Quatre ous grans
  • 80 grams de Maizena
  • 350 ml. de llet condensada
  • 350 ml. de llet sencera
  • La raspadura d’una llimona
  • Una mica de mantega per untar el motlle.

Preparació:

Untem el motlle amb la mantega i reservem.

En un bol gran, posem el formatge, la llet sencera, la llet condensada, els ous i ho batem fins que quedi sense grumolls.

Afegim la Maizena, la raspadura de la llimona i tornem a batre. Ho aboquem en el motlle que tenim untat amb la mantega.

Ho fem coure al forn, prèviament escalfat a 180 graus, una hora aproximadament. El temps depèn molt del forn que tinguem, per més seguretat anar mirant de tant en tant, punxant amb un pal de broqueta o un escuradents i quan surti net ja estar cuit.

Desemmotllar i deixar refredar abans de servir, d’un dia per l’altre i guardat a la nevera, queda molt bo.

Tags: formatge, Pastís

Notícies semblants: