Recepta de Cuina, Com es fa – Mandonguilles de carabassó i parmesà


Ingredients:

  • Dos carabassons grans
  • Dos grans d’all
  • Julivert
  • 80 grams de parmesà ratllat
  • 80 grams de pa ratllat
  • Un ou
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Rentem els carabassons, els ratllem amb la pell i els posem en un escorredor perquè deixin anar tota l’aigua.

Un cop escorreguts, els posem en un bol gran, salpebrem i afegim els alls junt amb el julivert, tot picat ben petit. Incorporem el parmesà, el pa ratllat i un ou, remenem tot i anem pastant fins que quedi una massa una mica compacta.

Anem fent boletes i reservant-les en un plat.

En una paella una mica fonda, amb abundant oli ben calent, fregim les mandonguilles fins que quedin daurades.

Un cop fetes, es poden menjar així, com aperitiu o bé amb un bon sofregit.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
22
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
13
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
3
M'interesa
Em fascina Em fascina
9
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més CUINA

No et perdis