CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Mandonguilles de carabassó i parmesà

Ingredients:

  • Dos carabassons grans
  • Dos grans d’all
  • Julivert
  • 80 grams de parmesà ratllat
  • 80 grams de pa ratllat
  • Un ou
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Rentem els carabassons, els ratllem amb la pell i els posem en un escorredor perquè deixin anar tota l’aigua.

Un cop escorreguts, els posem en un bol gran, salpebrem i afegim els alls junt amb el julivert, tot picat ben petit. Incorporem el parmesà, el pa ratllat i un ou, remenem tot i anem pastant fins que quedi una massa una mica compacta.

Anem fent boletes i reservant-les en un plat.

En una paella una mica fonda, amb abundant oli ben calent, fregim les mandonguilles fins que quedin daurades.

Un cop fetes, es poden menjar així, com aperitiu o bé amb un bon sofregit.

Tags: Carabassó, Mandonguilles

Notícies semblants: