Ingredients:
- Quatre llenguados
- 30 grams de mantega
- Una ceba tendra
- 1/2 got de brou de peix
- 1/2 got de vi blanc
- 200 ml. de nata per cuinar
- Dues culleradetes de pebre verd hidratat (es ven en pots de vidre)
- Farina
- Sal i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
Posem un cassó a foc lent amb una cullerada d’oli i la mantega, quan estigui desfeta afegim la ceba trinxada ben petita. Quan la ceba sigui enrossida afegim el got de vi i deixem que s’evapori, incorporem el brou de peix i quan torni a arrencar el bull, afegim la nata i les dues cullerades de pebre verd, salem i deixem a foc lent uns 5 minuts, fins que quedi una mica espessa, però sobretot no ha de bullir.
Salem els llenguados i els enfarinem. En una paella amb una mica d’oli fregim els llenguados, volta i volta que quedin daurats.
Els servim amb la salsa ben calenta pel damunt.