Sabeu que és el Cosplay?


2
29 shares, 2 points

El fenomen del cosplay que va començar com una festa de disfresses de personatges de videojocs, manga, anime o còmics, s’ha convertit en una veritable cultura que engloba grans treballs de disseny, interpretació dels personatges, maquillatge, etc.  i és un dels atractius en moltes de les convencions que se celebren actualment.

També es pot definir com un joc de rol on els cosplayers, que són els que practiquen aquesta activitat, agafen una identitat i desenvolupen el seu paper dins d’un codi establert pel grup al qual pertanyen.

Si voleu conèixer més d’aquesta subcultura, no us perdeu la Kabukime Party Nov. 2018 que es farà el pròxim cap de setmana al carrer Villarroel, 216 de Barcelona.

Per més informació: Kabukime Party 2018

 

 


T'agrada? Compartiex-ho!

2
29 shares, 2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.