Recepta de Cuina, Com es fa – Coca de coliflor i formatge


Ingredients:

  • 200 grams de coliflor
  • 100 grams de parmesà en pols
  • Un gra d’all
  • Un ou
  • Una culleradeta petita de cúrcuma
  • Una culleradeta petita de gingebre
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Rentem els talls de coliflor i els ratllem amb un ratllador de formatge. Ens ha de quedar com si fos una farina.

Posem la coliflor en un bol i afegim el formatge en pols, la cúrcuma, el gingebre, una mica de sal i pebre i remenem fins que tots els ingredients quedin ben integrats.

Incorporem dues cullerades d’oli i un ou batut.

Preparem una safata amb paper de forn i estenem la massa, donant-li la forma que vulguem, rectangular o rodona.

La fem coure al forn, a 180 graus, 20 minuts a baix i 10 minuts a dalt perquè quedi gratinada.

Es pot menjar així sola o pot servir com a base de pizza o coca de recapte, posant els ingredients que vulguem.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
11
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
4
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més CUINA

No et perdis