Barcelona és la cinquena millor ciutat del món 2019


L’any passat Barcelona ocupava la vuitena posició en el rànquing de les millors ciutats del món (Best Cities Ranking) que elabora l’assessoria estatunidenca Resonance.

Aquest any dins la llista de les 100 millors ciutats, Barcelona ha guanyat tres llocs, posicionant-se en cinquè lloc. Han tingut   en compte  que Barcelona  s’està recuperant   de l’atemptat del 17 d’agost del 2017 i  de la violència policial de  l’1 d’octubre de l’any passat.

 

Rànquing de les 10 millors ciutats del món 2019

 1. Londres
 2. París
 3. Nova York
 4. Tòquio
 5. Barcelona
 6. Moscou
 7. Chicago
 8. Singapur
 9. Dubai
 10. San Francisco

Respecte a l’any anterior, la ciutat comtal ha avançat a Moscou, Singapur i Dubai.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
202
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
10
Em diverteix
M'agrada M'agrada
25
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
11
m'entristeix
M'interesa M'interesa
5
M'interesa
Em fascina Em fascina
38
Em fascina

Comentaris 9

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Serà per alguns turistes timats per les tapes a preu d’or. Barcelona expulsa als joves per l alt preu de la vivenda. Especulació, contaminació …una ciutat que condemna als refugiats a viure en la marginació

  1. La familia de mi nuera viven en Berlín y me dicen que no les gustan, y que el Barcelona es mas bonita…. tal como me dicen mucha gente…un dia ire a verlo y te diré.

 2. M’agrada molt Barcelona com a gran ciutat, i no conec algunes de les del llistat. Però diria que cap d’elles pot ser realment la millor ciutat del món al meu entendre, perque moltíssimes ciutats més petites ofereixen una qualitat de vida superior a les grans ciutats.

També et pot agradar ...

Més CIUTATS

No et perdis