Recepta de Cuina, Com es fa – Escudella Barrejada


-2
938 shares, -2 points

Ingredients: 

  • Un litre i mig de brou d’escudella
  • Una patata gran
  • 50 grams de mongetes verdes
  • 80 grams de cigrons cuits
  • 10 o 12 mandonguilles petites
  • Una pastanaga
  • Dos fulls de col
  • Una botifarra blanca
  • Una botifarra negre
  • 200 grams de fideus mitjans.

Preparació:

Per preparar el brou mireu la nostra recepta d’escudella i carn d’olla.

Netegem i pelem totes les verdures i preparem les mandonguilles amb la mateixa barreja amb què hem fet la pilota.

Posem el brou en una olla i quan arrenqui el bull afegim les patates mal tallades, la pastanaga a rodanxes petites i la resta de les verdures, ho deixem coure uns 15 minuts a foc mitjà.

Incorporem els fideus, les mandonguilles, les botifarres a rodanxes i els cigrons cuits, deixem coure uns 10 minuts més.

Per fer l’escudella barrejada, podem aprofitar les verdures i botifarres de l’escudella i carn d’olla, en aquest cas no caldrà coure tant temps, simplement quan el brou arrenqui el bull incorporem tots els ingredients junt amb els fideus, simplement perquè s’escalfin.


T'agrada? Compartiex-ho!

-2
938 shares, -2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
12
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
12
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada