Recepta de Cuina, Com es fa – Escudella Barrejada


Ingredients: 

  • Un litre i mig de brou d’escudella
  • Una patata gran
  • 50 grams de mongetes verdes
  • 80 grams de cigrons cuits
  • 10 o 12 mandonguilles petites
  • Una pastanaga
  • Dos fulls de col
  • Una botifarra blanca
  • Una botifarra negre
  • 200 grams de fideus mitjans.

Preparació:

Per preparar el brou mireu la nostra recepta d’escudella i carn d’olla.

Netegem i pelem totes les verdures i preparem les mandonguilles amb la mateixa barreja amb què hem fet la pilota.

Posem el brou en una olla i quan arrenqui el bull afegim les patates mal tallades, la pastanaga a rodanxes petites i la resta de les verdures, ho deixem coure uns 15 minuts a foc mitjà.

Incorporem els fideus, les mandonguilles, les botifarres a rodanxes i els cigrons cuits, deixem coure uns 10 minuts més.

Per fer l’escudella barrejada, podem aprofitar les verdures i botifarres de l’escudella i carn d’olla, en aquest cas no caldrà coure tant temps, simplement quan el brou arrenqui el bull incorporem tots els ingredients junt amb els fideus, simplement perquè s’escalfin.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
5
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
5
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Més CUINA

No et perdis