Recepta de Cuina, Com es fa – Pollastre al curri amb prunes i pinyons


0
294 shares

Ingredients:

  • Dos pits de pollastre
  • Una ceba
  • Dos grans d’all
  • Curri
  • Prunes
  • Pinyons
  • Un got de brou de pollastre
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Tallem el pollastre a daus, el salpebrem i el marquem en una planxa untada amb una mica d’oli. Quan es comenci a daurar, el traiem i el reservem.

En una paella amb una mica d’oli fem un sofregit amb la ceba i l’all, quan la ceba estigui enrossida afegim dues cullerades de curri i el pollastre, remenem perquè el pollastre agafi el color del curri, incorporem el brou i deixem coure uns 10 minuts, fins que el caldo redueixi.

Una mica abans de tancar el foc, afegim les prunes i els pinyons. Aquest plat queda més bo si el deixem reposar unes hores.


T'agrada? Compartiex-ho!

0
294 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
5
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada