El Club de Futbol Reus expulsat de la competició professional


0
135 shares

Els problemes econòmics que fa temps venia arrossegant el C.F. Reus l’han dut al moment difícil que està vivint. El Jutge de Disciplina Social de la Lliga de Futbol Professional, aquest matí ha dictat sentència i ha expulsat al club durant tres anys de la competició professional, a més d’una sanció econòmica de 250.000 € per no complir amb les seves obligacions econòmiques amb els seus jugadors.

El C.F. Reus podrà interposar recurs davant el Tribunal Administratiu de l’Esport en el terme de 15 dies hàbils des de la notificació de la sentència.

Sis dels jugadors ja es van veure obligats a abandonar el club perquè no cobraven els salaris acordats en els seus contractes.


T'agrada? Compartiex-ho!

0
135 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
4
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada