El 5 de març sortiran 230 nous emojis


1
498 shares, 1 point

El 5 de març, l’estàndard unicode que s’encarrega de gestionar les icones de les principals aplicacions com Whtatsapp, Facebook, TwitterInstragram … , publicarà l’actualització més important d’emojis dels últims 5 anys concretament sortiran 230 emojis nous.

Aquesta actualització inclourà una especial atenció a les persones amb discapacitat incloent emojis de persones amb cadires de rodes, amb el bastó per cecs, gossos pigall, orelles amb audiòfons, pròtesis i molts més.

En aquest vídeo podeu veure tots els emojis que sortiran:

 

Més informació: emojipedia.org


T'agrada? Compartiex-ho!

1
498 shares, 1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
3
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
5
Em diverteix
M'agrada M'agrada
5
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
3
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.