The Meet Vincent van Gogh Experience arriba a Barcelona


Del 14 de Març fins al 2 de juny aterra a Barcelona The Meet Vicent van Gogh Experience, una exposició de l’artista postimpressionista.

Amb aquesta exposició podrem conèixer la vida de l’artista i gaudir d’una experiència sensorial on descobrir les seves obres més importants, a través de projeccions, fotografies, vídeos, audiovisuals i animacions multimèdia.

Una audioguia ens presenta persones que van formar part de la seva vida així com els llocs més emblemàtics on va estar. El lloc de l’exposició serà el Pla de Miquel Tarradell al Port Vell de Barcelona, cada dia de 10 de matí a 21,30 de la nit i els caps de setmana s’allargarà fins a les 22.30.

 

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
19
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
3
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
8
M'interesa
Em fascina Em fascina
5
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Més ACTUALITAT

No et perdis