The Meet Vincent van Gogh Experience arriba a Barcelona


5
5.2k shares, 5 points

ÚLTIMA HORA: L’exposició s’ha prorrogat fins al 14 de juliol. Encara sou a temps de visitar-la.

Del 14 de Març fins al 2 de juny aterra a Barcelona The Meet Vicent van Gogh Experience, una exposició de l’artista postimpressionista.

Amb aquesta exposició podrem conèixer la vida de l’artista i gaudir d’una experiència sensorial on descobrir les seves obres més importants, a través de projeccions, fotografies, vídeos, audiovisuals i animacions multimèdia.

Una audioguia ens presenta persones que van formar part de la seva vida així com els llocs més emblemàtics on va estar. El lloc de l’exposició serà el Pla de Miquel Tarradell al Port Vell de Barcelona, cada dia de 10 de matí a 21,30 de la nit i els caps de setmana s’allargarà fins a les 22.30.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

5
5.2k shares, 5 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
19
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
3
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
8
M'interesa
Em fascina Em fascina
5
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada