La Boscana, el restaurant més romàntic de Catalunya.


1
133 shares, 1 point

El restaurant La Boscana de Bellvís al Pla d’Urgell (Lleida) ha estat escollit com el restaurant més romàntic de Catalunya segons els usuaris de Trip Advisor, portal dedicat a fer ressenyes de continguts relacionats amb els viatges, com poden ser hotels i restaurants.

La Boscana, amb una estrella Michelin l’any 2016, un Sol Repsol el 2017 i el Premi al Xef Revelació del 2017 que atorga l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició, està situat en un entorn paradisíac, rodejat de natura per totes bandes.

Si demà voleu celebrar Sant Valentí amb la vostra parella en un entorn tan idíl·lic, podeu fer-ho al restaurant més romàntic de Catalunya i com el temps és molt just, sempre podeu reservar per Sant Jordi.

Aquí trobareu tota la informació de La Boscana, amb una espectacular galeria de fotografies.


T'agrada? Compartiex-ho!

1
133 shares, 1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada