La Boscana, el restaurant més romàntic de Catalunya.


El restaurant La Boscana de Bellvís al Pla d’Urgell (Lleida) ha estat escollit com el restaurant més romàntic de Catalunya segons els usuaris de Trip Advisor, portal dedicat a fer ressenyes de continguts relacionats amb els viatges, com poden ser hotels i restaurants.

La Boscana, amb una estrella Michelin l’any 2016, un Sol Repsol el 2017 i el Premi al Xef Revelació del 2017 que atorga l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició, està situat en un entorn paradisíac, rodejat de natura per totes bandes.

Si demà voleu celebrar Sant Valentí amb la vostra parella en un entorn tan idíl·lic, podeu fer-ho al restaurant més romàntic de Catalunya i com el temps és molt just, sempre podeu reservar per Sant Jordi.

Aquí trobareu tota la informació de La Boscana, amb una espectacular galeria de fotografies.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Més ACTUALITAT

No et perdis