Primark obrirà una gran botiga al centre de Barcelona


1
617 shares, 1 point

La marca de moda Primark, d’origen irlandès i amb més de 40 botigues a tot el país, obrirà a finals d’any una macrobotiga al centre neuràlgic de Barcelona, a la plaça Catalunya núm. 23.

L’edifici escollit és l’antiga seu del Banc Central, on l’any 1981 es va produir un atracament que va tenir retingudes a 300 persones durant més de 37 hores. En els darrers anys estava ocupat per una botiga del grup El Corte Inglés.

Ocuparà una superfície total de 7.253 m², en regim de lloguer. Aquesta serà la segona botiga més gran de Primark a tot l’Estat, darrere la que va obrir fa quatre anys a la Gran Via madrilenya.

Actualment l’edifici es troba en obres de remodelació i es preveu que a finals d’aquest any Primark ja es pugui instal·lar. Aquest serà el tercer centre comercial de la marca a la ciutat, recordem que ja disposen de botigues a l’Illa Diagonal i a Diagonal Mar.


T'agrada? Compartiex-ho!

1
617 shares, 1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada