Els Castellers de Vilafranca visitaran Califòrnia


Els Castellers de Vilafranca viatjaran fins a San Francisco, la segona setmana del pròxim mes d’octubre, del 7 al 14 i des de la ciutat del Golden Gate es desplaçaran a altres ciutats de Califòrnia per fer les seves actuacions.

Amb aquesta gira per l’oest dels Estats Units, els vilafranquins volen donar a conèixer la cultura catalana arreu del món.

En total es desplaçaran 180 persones, entre castellers, músics i acompanyants dels infants. L’any 2012 ja van estar a Nova York, però ara feia temps que no feien cap viatge intercontinental, l’últim va ser a la Xina l’any 2015.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més ACTUALITAT

No et perdis