Els primers iogurts de verdures, ja a la venda. Heu tastat el d’espinacs?


La cadena de supermercats alemanya Lidl ha llençat al mercat la primera varietat de iogurts de verdures, sota la seva pròpia marca, Milbona.

Lidl vol donar resposta a la gent que cada dia aposta més per una alimentació sana i especialitzada, com la vegana que exclouen de la seva dieta els productes d’origen animal o la flexiteriana, que en principi són vegetarians però no tenen cap producte prohibit, així que de tant en tant consumeixen carn i peix, el que busquen és l’equilibri.

Les varietats que ens ofereixen són tres: Espinacs i poma – Pastanaga i maduixa – Carabassa, plàtan i albercoc, en format de 150 grams.

La introducció de verdures i fruites en la dieta diària, té molts beneficis per la salut, l’OMS recomana que la ingesta, com a mínim de 5 verdures i fruites al dia i incorporar-les als iogurts és una bona forma de fer-ho, sobretot per als nens.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més CUINA

No et perdis