Recepta de Cuina, Com es fa – Mandonguilles d’espinacs i formatge


-1
119 shares, -1 points

Ingredients:

  • 500 grams d’espinacs
  • Una ceba
  • Un gra d’all
  • 200 grams de formatge fresc
  • 100 grams de parmesà ratllat
  • 10 o 12 fulls d’alfàbrega fresca
  • Un ou
  • Pa ratllat
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra

Preparació:

Rentem els espinacs i els deixem en un escorredor perquè deixin anar tota l’aigua que tenen, si cal, estrenyem una mica amb un paper absorbent. L’aigua la podem reservar per fer una crema de verdures o afegir unes cullerades si les fem amb salsa.

En una paella amb una mica d’oli, no gaire, fem un sofregit amb la ceba i l’all trinxats ben petit, un cop la ceba comenci a enrossir-se, afegim els espinacs, salpebrem i ho deixem fer uns cinc minuts a foc alt perquè acabi de perdre tota l’aigua.

Ho posem en un bol, afegim el formatge fresc, el parmesà ratllat, els fulls d’alfàbrega ben trinxats, l’ou i tres o quatre cullerades de pa ratllat, remenar fins que quedi una pasta compacta i formar les boletes de mandonguilles.

Les cobrim amb una beixamel molt lleugera i les fem al forn, prèviament escalfat a 180 graus, uns 7 o 8 minuts.

Les podem servir acompanyades d’uns tomàquets xerri,  uns brots d’enciam i cibulet per decorar.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
119 shares, -1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
3
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.