Última Hora: La Junta Electoral Central dóna 48 hores per retirar símbols partidistes dels edificis públics de la Generalitat.


1
508 shares, 1 point

La Junta Electoral Central ha avisat al President Quim Torra que té un termini de 48 hores per retirar estelades, llaços grocs i qualsevol altra simbologia partidista dels edificis públics de la Generalitat de Catalunya.

La resolució que ha pres la JEC és per donar resposta a una denúncia formulada per Ciutadans, que amb anterioritat havia enviat cartes tant al president Torra com a l’alcaldessa Colau perquè traguessin aquests símbols, amb l’amenaça de què si no es feia cas, acudirien a la JEC.

La Junta Electoral considera les banderes estelades i els llaços grocs com “símbols partidistes utilitzats per formacions electorals concurrents a les eleccions”.

De moment només ha fet el requeriment a la Generalitat, als ajuntaments, diputacions o altres indrets,  està per veure que decidiran.


T'agrada? Compartiex-ho!

1
508 shares, 1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
5
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada