Recepta de Cuina, Com es fa – Bacallà amb crosta


1
106 shares, 1 point

Ingredients:

  • 8 lloms de bacallà al seu punt de sal
  • Farina
  • Pa ratllat
  • Allioli o maionesa
  • Oli d’oliva suau.

Preparació:

Enfarinar els lloms de bacallà i fregir-los en una paella amb oli ben calent, un cop fets posar-los en una safata de forn.

Pintar-los pel damunt amb una capa d’allioli o maionesa (el que us agradi més) i espolsar pa ratllat pel damunt perquè quan els gratinem facin una crosta.

Gratinar-los al forn, prèviament escalfat a 200 graus uns 7 0 8 minuts, fins que quedin daurats.


T'agrada? Compartiex-ho!

1
106 shares, 1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
7
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
3
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada